Aluplast Smart Slide schuifpui

Uitstekende prestatie op het gebied van isolatie, veiligheid en gebruiksgemak.

Wat is de Aluplast Smart Slide schuifpui?

Het Aluplast Smart Slide schuifpui profiel is een geavanceerd schuifraamsysteem dat is ontworpen om aan de eisen van moderne architectuur te voldoen. Het systeem maakt gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën om een uitstekende prestatie te leveren op het gebied van isolatie, veiligheid en gebruiksgemak.

Een van de meest opvallende kenmerken van het Smart Slide schuifpui profiel is het slanke ontwerp. Dankzij de geavanceerde techniek kunnen grotere glasoppervlakken worden gerealiseerd zonder in te leveren op stabiliteit of isolatie. Dit zorgt niet alleen voor een prachtig esthetisch effect, maar maximaliseert ook de hoeveelheid natuurlijk licht die een ruimte binnenkomt.

Voordelen van het Aluplast Smart Slide profiel

Uitstekende Isolatie

De Smart Slide schuifpui maakt gebruik van geavanceerde isolatietechnologieën om warmteverlies te minimaliseren en de energie-efficiëntie van een gebouw te verbeteren. Dit resulteert in lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat gedurende het hele jaar.

Verbeterde Veiligheid

Veiligheid staat altijd voorop bij Aluplast, en de Smart Slide schuifpui is geen uitzondering. Het systeem is voorzien van robuuste vergrendelingsmechanismen en hoogwaardige materialen om inbraakpogingen te weerstaan en de bewoners gemoedsrust te bieden

Soepel en Stil

Dankzij de hoogwaardige rails en rollers glijden de schuiframen van de Smart Slide pui moeiteloos en geruisloos open en dicht. Dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring en minimaliseert geluidshinder, zelfs bij frequent gebruik.

Maatwerk

Elk project is uniek, en het Smart Slide profiel kan worden aangepast aan de specifieke eisen en voorkeuren van de klant. Of het nu gaat om de samenstelling, kleuren of afwerkingen, Aluplast biedt een breed scala aan opties om aan verschillende ontwerpstijlen te voldoen.

Aluplast Smart Slide profiel
Aluplast Smart Slide shuifpui

Mogelijke indelingen Aluplast Smart Slide schuifpui

De Aluplast Smart Slide schuifpui kan op veel verschillende manieren worden samengesteld. KME BOUW EN KOZIJNEN kan u daar in adviseren en voorlichten wat past bij wensen en woning  Zo zijn er ook veel mogelijkheden in de vakverdeling van de schuifpui. Onderstaand een overzicht van de mogelijke samenstellingen.

  • 2-delig, 1 actieve schuifdeur links of rechts
  • 3-delig, 1 actieve schuifdeur aan de linker- of rechterkant
  • 4-delig, 2 actieve schuifdeuren in het midden

– inbouwdiepte 140 mm
– beglazing met pakketten met een breedte tot 42 mm
– maximum afmeting van de schuifdeur – 1,5 x 2,3 m
– design classic-line
– systeem uitgerust met TPE-afdichtingen

Toekomstgericht en Duurzaam

Als toonaangevende speler in de bouwsector begrijpt Aluplast het belang van duurzaamheid en milieubewustzijn. De Aluplast Smart Slide schuifpui is ontworpen met het oog op duurzaamheid, met recyclebare materialen en productieprocessen die voldoen aan de hoogste milieunormen. Door te kiezen voor het Smart Slide schuifpui profiel, kunnen architecten en bouwers bijdragen aan een groenere toekomst zonder in te leveren op kwaliteit of prestaties. 

De kunststof schuifpui kosten: het prijskaartje van kwaliteit

Kwaliteit, soepele bediening, een ruimtelijk gevoel en voldoende lichtinval. Redenen genoeg om voor kunststof schuifpuien te kiezen. Wat is het je precies waard om ‘s zomers in de tuin te genieten van het zonnetje, je barbecue en het zicht op strakke kunststof schuifpuien waar je geen jaarlijks onderhoud aan hoeft te plegen? Pin ons niet vast op vaste kunststof schuifpui kosten. KME BOUW EN KOZIJNEN gaat voor een persoonlijke oplossing en daar hangen we een eerlijk prijskaartje aan.

Aluplast Smart Slide schuifprofiel

Conclusie

Het Aluplast Smart Slide schuifdeur profiel is een ware gamechanger in de wereld van raamsystemen. Met zijn slanke ontwerp, uitstekende prestaties en duurzaamheid is het de ideale keuze voor moderne gebouwen die streven naar perfectie in elk detail. Of het nu gaat om een residentieel project, een commercieel gebouw of een architectonisch hoogstandje, het Smart Slide schuifpui profiel biedt de perfecte combinatie van vorm en functie.

Kies voor de Aluplast Smart Slide schuifpui en ontdek een nieuwe dimensie in schuifdeurtechnologie!

We rekenen het graag voor je uit

KME BOUW EN KOZIJNEN kan tegen een zeer scherpe prijs kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien leveren en monteren. Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat het je oplevert? Vul dan hier je gegevens in. Dan nemen we spoedig contact met je op. We helpen je graag verder.

Tevreden klanten

KME BOUW EN KOZIJNEN staat garant voor een klantgerichte en creatieve samenwerking waarbij het gebruik van kwalitatief betrouwbaar materiaal en een heldere communicatie van het grootste belang zijn om tot een gedegen en geslaagd eindresultaat komen.

N

Vele projecten afgerond

Inmiddels timmert Johan Westerink al meer dan tien jaar zelfstandig als allround timmerman aan de weg en heeft al vele projecten succesvol afgerond. Niet alleen tevreden klanten is het resultaat maar het heeft ook mooie resultaten opgeleverd.