Keylite dakramen

KME BOUW EN KOZIJNEN brengt natuurlijk licht in huis door plaatsing van Keylite Dakramen

Die donkere zolder, aanbouw of garage eindelijk voorzien van meer daglicht? KME BOUW EN KOZIJNEN maakt het realiteit in jouw huis met de dakramen van Keylite. Deze leverancier levert diverse duurzame oplossingen voor meer natuurlijk licht in huis.

Duurzame dakramen

Het tuimelvenster (kantelt in het midden) en het uitzetvenster (kantelt bovenaan) zijn de meest bekende en daardoor ook de meest geplaatste dakvensters. Maar de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid waardoor er bij elk project (en dak) maatwerk wordt geleverd.

Ook is er ruime keuze in het gebruik van diverse soorten duurzame en onderhoudsarme materialen. Meest geplaatst zijn de wit gecoate dakvensters of die van 100% kunststof. Uiteraard lopen de mogelijkheden hierin uiteen en staat KME BOUW EN KOZIJNEN je bij om hierin een goede en energiezuinige keuze te maken. Een belangrijk punt is om ook stil te staan bij het soort glas dat in het dakvenster komt. Ook hierin zijn meerdere opties mogelijk en komt het neer op maatwerk. KME BOUW EN KOZIJNEN voorziet je dan ook graag van helder advies over de beste oplossing bij jou thuis.

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

KME BOUW EN KOZIJNEN is trots op de intensieve samenwerking met Keylite. Hierdoor is het mogelijk om snel te schakelen bij advisering en levering van maatwerk. Dit stelt KME BOUW EN KOZIJNEN tevens in staat om garant te staan voor een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding en daar bovenop ook de service en garantie te kunnen bieden waar wij voor staan.

De kwaliteit staat garant voor jarenlang plezier en gemak

Meer dan alleen dakramen

Naast de diverse mogelijkheden in dakramen heeft KME BOUW EN KOZIJNEN ook een samenwerking met Keylite voor de levering van gootstukken en vlizotrappen. De montage en afwerking houdt KME BOUW EN KOZIJNEN in eigen hand. De kwaliteit van de gebruikte materialen en het door KME BOUW EN KOZIJNEN geleverde vakmanschap staan garant voor jarenlang gebruiksgemak.

Informeer naar de mogelijkheden

Bel met Johan, 06 10 46 62 19 of stuur hem een bericht via mail info@kmetimmerwerken.nl

Naast dakramen levert KME BOUW EN KOZIJNEN ook vlizotrappen

Tevreden klanten

KME BOUW EN KOZIJNEN staat garant voor een klantgerichte en creatieve samenwerking waarbij het gebruik van kwalitatief betrouwbaar materiaal en een heldere communicatie van het grootste belang zijn om tot een gedegen en geslaagd eindresultaat komen.

N

Vele projecten afgerond

Inmiddels timmert Johan Westerink al meer dan tien jaar zelfstandig als allround timmerman aan de weg en heeft al vele projecten succesvol afgerond. Niet alleen tevreden klanten is het resultaat maar het heeft ook mooie resultaten opgeleverd.