Houtbouw

Een houten veranda, fietsenschuur, tuinhuis, hekwerk, radiatorombouw of een nieuw konijnenhok laten bouwen? Geen probleem! KME BOUW EN KOZIJNEN maakt het hoe jij het wilt. Gewoon van hout. In elke maat of vorm die jij voor ogen hebt.

Nieuwbouw

Van plan tot oplevering! KME BOUW EN KOZIJNEN pakt het aan. Van aanbouw tot opbouw tot het bouwen van een nieuwbouw garage of schuur KME BOUW EN KOZIJNEN maakt jouw plannen concreet en brengt ze ten uitvoer.

Verbouwen

Plannen voor een verbouwing zijn één maar er daadwerkelijk mee beginnen is een tweede. Het vele meet- en rekenwerk kan voor hoofdbrekens zorgen. Om nog maar te zwijgen van de tijd en energie die het kost. KME BOUW EN KOZIJNEN helpt dan ook graag jouw plannen om te zetten naar werk in uitvoering.

Renovatie

Trappen, kozijnen, deuren, boeien, gevels en ander houtsnijwerk behoeven de nodige onderhoud. KME BOUW EN KOZIJNEN is gespecialiseerd in renovatie van al het houtwerk. Het herstellen van rot hout naar de oude staat of toch liever vervangen voor kunststof is voor KME BOUW EN KOZIJNEN dan ook geen enkel probleem.