Kunststof deuren

Kunststof deuren tegen scherp tarief

Het moderne design, de vrije keuze uit toebehoren en een rijkdom aan kleuren zorgen ervoor, dat de voordeur een origineel visitekaartje van uw huis wordt. Voor de productie gebruiken wij materialen van de hoogste kwaliteit, zodat comfort, veiligheid en duurzaamheid gegarandeerd zijn.

Ons aanbod omvat meer dan 100 modellen. De moderne productietechnologieën garanderen eenvoudig onderhoud en een hoge bestendigheid tegen weersomstandigheden. Wij bieden tevens de mogelijkheid, om deuren te creëren volgens een eigen ontwerp en wij suggereren, wat de beste oplossing voor een bepaalde constructie is.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Wil je graag uitgebreide informatie? Download dan hier de brochure over de deuren die we leveren en monteren.

Eigen ontwerp

Klanten kunnen kiezen uit een van de door ons aangebodene modellen of een eigen model ontwerpen. Niets staat de realisatie van een eigen project van de klant in de weg. Wel moet het ontwerp voldoen aan bepaalde constructie-eisen.

Let op! Buitenaanzicht. Het motief veranderd niet tijdens het veranderen van de kant, waar de klink zit.

Kunststof deuren

Download de volledige catalogus.

Online offerte

Bereken in 5 minuten je prijs.

Voor elk huis een passende deur

Ons aanbod van de kunststof deuren omvat meer dan 100 modellen. Zo is er altijd een model dat past bij je smaak of in stijl is bij de woning. Hieronder vind je een overzicht van alle modellen deuren die we voor je kunnen monteren.

Wil je het overzicht graag printen of groter bekijken, dan kan je hier een pdf met alle modellen downloaden.

We denken graag met je mee

We begrijpen dat de keuze lastig kan zijn welk model passend voor je is. Mocht je advies willen dan kijken we graag met je mee. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

 

EkoLine 03

EkoLine 10

EkoLine 17

EkoLine 24

We rekenen het graag voor je uit

KME BOUW EN KOZIJNEN kan tegen een zeer scherpe prijs kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien leveren en monteren. Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat het je oplevert? Vul dan hier je gegevens in. Dan nemen we spoedig contact met je op. We helpen je graag verder.

Tevreden klanten

KME BOUW EN KOZIJNEN staat garant voor een klantgerichte en creatieve samenwerking waarbij het gebruik van kwalitatief betrouwbaar materiaal en een heldere communicatie van het grootste belang zijn om tot een gedegen en geslaagd eindresultaat komen.

N

Vele projecten afgerond

Inmiddels timmert Johan Westerink al meer dan tien jaar zelfstandig als allround timmerman aan de weg en heeft al vele projecten succesvol afgerond. Niet alleen tevreden klanten is het resultaat maar het heeft ook mooie resultaten opgeleverd.