Kunststof kozijnen

Kozijnen die aan alle verwachtingen voldoen

Kunststof kozijnen tegen scherp tarief

Een raam, rolluik, schuifsysteem of hor van kunststof kent vele voordelen in vergelijking met de houten variant. Het materiaal is goedkoper en bovenal duurzamer. Ondanks deze voordelen is de overstap naar kunststof kozijnen vaak een grote beslissing. Het is een investering waar je goed over nadenkt. KME BOUW EN KOZIJNEN denkt graag met je mee maar maakt bovenal kunststof kozijnen gewoon bereikbaar voor iedereen.

   

 

Aluplast kunststoframen zijn een goede investering met het oog op de toekomst. Ze bezitten namelijk uitstekende kwaliteitskenmerken waar u op kunt bouwen. 

Door hun compatibiliteit laten ze zich perfect aanpassen aan uw individuele wensen en voldoen ze vandaag al aan uw wensen van morgen. Met de kwalitatief hoogwaardige ldeal 4000-kozijnen zet aluplast nieuwe maatstaven. 

De nauwkeurige techniek. het gebruik van 5 kamers plus de bouwdiepte van 120/70 mm zorgen voor uitstekende geluids- en warmte-isolatie. Omdat aluplast kunststofkozijnen moderne raamtechniek koppelen aan het hoogste wooncomfort, zult u er nog vele tientallen jaren plezier aan beleven. 

Met aluplast kunststofkozijnen hoeft u zich geen zorgen te maken over de toekomst.

Kunststof kozijnen

Download de volledige catalogus.

Online offerte

Bereken in 5 minuten je prijs.

Blokprofiel

Het z.g. blokprofiel of Hollands-profiel is gemaakt voor de Nederlandse markt. Blokprofiel systemen kenmerken zich door het gebruik van profielen met een breedte van 120 mm. Dit geeft het kozijn een extra degelijke uitstraling en zorgt ook voor een nog betere isolatie. Deze kozijnen zijn in korte tijd zeer populair geworden. De zware staalversterkingen maken de constructie van grote ramen mogelijk met behoud van de stabiliteit. De brede raamlijsten zijn prima geschikt voor montage in een bakstenengebouw zonder extra metselwerkzaamheden. Daardoor is de montage makkelijk, snel en zonder veel aanpassingen. Uitermate geschikt als renovatie profiel.

De grote inbouwdiepte als ook de 5-kamertechniek zorgen voor optimale warmte isolatie en voor een aangename stilte tussen uw 4 muren.

Moderne kozijntechniek met hoge inbraakwerendheid beschermt uw eigendom tegen ongenode gasten!.

Dikke raamvleugel in combinatie met HR++ glas of veiligheidsglas geven u extra warmte en stilte  in huis. De 5-kamer bouw van het kozijn  zorgt voor uitstekende isolatie dus beperkt warmteverlies.

Blokprofiel bestaande uit 

 1. Standaard beglazing – dubbele beglazing met Ug = 1,1 W/m²K (waarde van de beglazing) – ook mogelijk driedubbele beglazing
 2. Afdichting – twee afdichtingsniveau ’s bieden een uitstekende bescherming tegen wind, regen en lawaai
 3. Optiek – vlak vleugeldesign voor een harmonieuze optiek
 4. Glasafdichting – de afdichting en de diepe glazen inbouw ondersteunen de visueel smalle aanzicht
 5. Profiel – inbouwdiepte 120 mm, 5 – kamersysteem
 6. Versterking – sterke, tegen corrosie beschermende stalen profielen zorgen voor een hoge stabiliteit, betrouwbaarheid en een lange levensduur
 7. Aanslag – 20 mm, voor een makkelijke inbouw
 8. Glaslat – Afhankelijk van de beglazing kan de glaslat in ontwerp variëren

De voordelen op een rij

 • Inbouw diepte van 120mm
 • Vleugel diepte van 70mm
 • Isolatiewaarde van Uf-waarde 1.3 W/m2K
 • Glassterkte tot 42mm
 • Modern design door afgeronde kanten
 • Verdekte, niet zichtbare ontwatering (onderzijde) of zichtbare ontwatering (voorzijde)
 • Standaard met 5 kamersysteem
 • Aanslagdichting met twee aanslagbenen
 • Zowel schuine lasverbinding (V-Super) als rechte houtverbinding (HFL/HVL) mogelijk
 • Diverse kleuren mogelijk d.m.v. diverse folies (houtnerf en structuur)

De profielen hebben de vereiste KOMO certificaten.

We rekenen het graag voor je uit

KME BOUW EN KOZIJNEN kan tegen een zeer scherpe prijs kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien leveren en monteren. Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat het je oplevert? Vul dan hier je gegevens in. Dan nemen we spoedig contact met je op. We helpen je graag verder.

Tevreden klanten

KME BOUW EN KOZIJNEN staat garant voor een klantgerichte en creatieve samenwerking waarbij het gebruik van kwalitatief betrouwbaar materiaal en een heldere communicatie van het grootste belang zijn om tot een gedegen en geslaagd eindresultaat komen.

N

Vele projecten afgerond

Inmiddels timmert Johan Westerink al meer dan tien jaar zelfstandig als allround timmerman aan de weg en heeft al vele projecten succesvol afgerond. Niet alleen tevreden klanten is het resultaat maar het heeft ook mooie resultaten opgeleverd.