Kunststof kozijnen

Online offerte

Bereken in 5 minuten je prijs.

KME BOUW EN KOZIJNEN maakt overstap naar kunststof kozijnen voor iedereen mogelijk.

Een raam, deur, rolluik, schuifsysteem of hor van kunststof kent vele voordelen in vergelijking met de houten variant. Het materiaal is goedkoper en bovenal duurzamer.

Vanwege het gebruik van duurzaam materiaal gaat een kunststof kozijn dus langer mee. Bovendien hoef je kunststof kozijnen nooit te schilderen. Gemak dient de mens! Eens in de zoveel tijd een lapje erover is voldoende om het kunststof in topconditie te houden.

Kunststof kozijnen tegen scherp tarief

Ondanks deze voordelen is de overstap naar kunststof kozijnen vaak een grote beslissing. Het is een investering waar je goed over nadenkt. KME BOUW EN KOZIJNEN denkt graag met je mee maar maakt bovenal kunststof kozijnen gewoon bereikbaar voor iedereen. Dit kan omdat KME BOUW EN KOZIJNEN direct contact heeft met leverancier. Hierdoor kan KME BOUW EN KOZIJNEN de kozijnen tegen een zeer scherpe prijs inkopen en aanbieden zonder aan kwaliteit in te leveren.

Kwaliteit en vakmanschap

Zo’n investering aan je woning of bedrijfspand vraagt uiteraard om kwaliteit en vakmanschap. In de zoektocht naar de ideale leverancier heeft KME BOUW EN KOZIJNEN er dan ook op toegezien dat de kozijnen voldoen aan hoge kwaliteitseisen en Nederlandse keurmerken (CE Keurmerk, Politiekeurmerk, KOMO Keurmerk). Tevens is er goed gekeken naar de materialen die zorgen voor deugdelijkheid en veiligheid. Daarom werkt KME BOUW EN KOZIJNEN dan ook met Aluplast profielen. In de kunststof ramen, deuren, schuifsystemen, rolluiken en horren die KME BOUW EN KOZIJNEN plaatst zitten de benodigde stalen verstevigingen verwerkt waardoor hoge kwaliteit gewaarborgd is.

Bovendien houdt KME BOUW EN KOZIJNEN het hele proces van de montage tot afwerking in eigen hand. De kwaliteit van de gebruikte materialen en het door KME BOUW EN KOZIJNEN geleverde vakmanschap staan garant voor jarenlang plezier en gemak van jouw keuze voor kunststof kozijnen.

Download catalogus

Wil je alvast inspiratie opdoen of een indruk krijgen wat er allemaal mogelijk is?

Download dan de catalogus. Mocht je vragen hebben over kunststof kozijnen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder.

We rekenen het graag voor je uit

KME BOUW EN KOZIJNEN kan tegen een zeer scherpe prijs kunststof kozijnen leveren en monteren. Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat het je oplevert? Vul dan hier je gegevens in. Dan nemen we spoedig contact met je op. We helpen je graag verder.

De kwaliteit staat garant voor jarenlang plezier en gemak

Tevreden klanten

KME BOUW EN KOZIJNEN staat garant voor een klantgerichte en creatieve samenwerking waarbij het gebruik van kwalitatief betrouwbaar materiaal en een heldere communicatie van het grootste belang zijn om tot een gedegen en geslaagd eindresultaat komen.

N

Vele projecten afgerond

Inmiddels timmert Johan Westerink al meer dan tien jaar zelfstandig als allround timmerman aan de weg en heeft al vele projecten succesvol afgerond. Niet alleen tevreden klanten is het resultaat maar het heeft ook mooie resultaten opgeleverd.