Kleurenpalet

Ongekend aantal kleuren en looks

Alle kunststof deuren, kozijnen en schuifpuien kunnen door KME BOUW EN KOZIJNEN worden geleverd in tal van kleuren en looks. Voor iedereen is er wel een kleur te vinden die aansluit bij de wens je hebt. Hieronder vind je het kleurenpalet.

* Gepresenteerde kleuren kunnen van tint verschillen.

Bereken online je prijs

KME BOUW EN KOZIJNEN biedt de mogelijkheid om makkelijk en snel online een offerte uit te rekenen. In de uitgebreide rekentool kun je kiezen uit een tal van kozijnen, deuren en schuifpuien. Voer de juiste maten in en het programma doet de rest.

Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

We rekenen het graag voor je uit

KME BOUW EN KOZIJNEN kan tegen een zeer scherpe prijs kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien leveren en monteren. Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat het je oplevert? Vul dan hier je gegevens in. Dan nemen we spoedig contact met je op. We helpen je graag verder.

Tevreden klanten

KME BOUW EN KOZIJNEN staat garant voor een klantgerichte en creatieve samenwerking waarbij het gebruik van kwalitatief betrouwbaar materiaal en een heldere communicatie van het grootste belang zijn om tot een gedegen en geslaagd eindresultaat komen.

N

Vele projecten afgerond

Inmiddels timmert Johan Westerink al meer dan tien jaar zelfstandig als allround timmerman aan de weg en heeft al vele projecten succesvol afgerond. Niet alleen tevreden klanten is het resultaat maar het heeft ook mooie resultaten opgeleverd.