KME BOUW EN KOZIJNEN: De vakman die je óók vraagt voor je volgende klus!

Plannen voor een verbouwing? Eindelijk dat klusproject opstarten? Vakman met ervaring gezocht? Ontdek wat KME BOUW EN KOZIJNEN voor jou kan betekenen en neem vrijblijvend contact op met Johan Westerink. Leg jouw plan, droom, wens of idee voor een uitdagend project bij hem neer en ga samen aan de slag om de realisatie hiervan in gang te zetten.

Van Plan naar Werk in Uitvoering tot Oplevering

KME BOUW EN KOZIJNEN staat garant voor een klantgerichte en creatieve samenwerking waarbij het gebruik van kwalitatief betrouwbaar materiaal en een heldere communicatie van het grootste belang zijn om tot een gedegen en geslaagd eindresultaat komen. Immers: De vakman van KME BOUW EN KOZIJNEN vraag je óók terug voor je volgende klus!

Contact

Prins Frederikstraat 2
8071 NN Nunspeet

Telefoon: 06 10 46 62 19
E-mail: info@kmebouwenkozijnen.nl
Facebook: facebook.com/KME

 

 

Contactformulier

Tevreden klanten

KME BOUW EN KOZIJNEN staat garant voor een klantgerichte en creatieve samenwerking waarbij het gebruik van kwalitatief betrouwbaar materiaal en een heldere communicatie van het grootste belang zijn om tot een gedegen en geslaagd eindresultaat komen.

N

Vele projecten afgerond

Inmiddels timmert Johan Westerink al meer dan tien jaar zelfstandig als allround timmerman aan de weg en heeft al vele projecten succesvol afgerond. Niet alleen tevreden klanten is het resultaat maar het heeft ook mooie resultaten opgeleverd.