Renovatie

KME BOUW EN KOZIJNEN realiseert duurzame renovatie aan al het houtwerk

Trappen, kozijnen, deuren, boeien, gevels en ander houtsnijwerk behoeven de nodige onderhoud. KME BOUW EN KOZIJNEN is gespecialiseerd in renovatie van al het houtwerk. Het herstellen van rot hout naar de oude staat of toch liever vervangen voor kunststof is voor KME BOUW EN KOZIJNEN dan ook geen enkel probleem. KME BOUW EN KOZIJNEN adviseert graag over wat voor jou een zo duurzame en voordelige mogelijke oplossing is en realiseert dit.

Renovatie

Het terugbrengen van panden naar de oude staat zijn prachtige projecten. Verrot hout vervangen en het kenmerkende houtsnijwerk in oude glorie herstellen is een eer en geeft voldoening.

Maar ook bij moderne bouw is het zo nu en dan nodig om gevels en/of boeiwerk aan te pakken door onderhoudswerk te verrichten. Voor een groot deel kan je het werk misschien wel zelf maar voor de puntjes op de i en om snelheid in het project te houden is het prettig als een ervaringsdeskundige met je meekijkt en adviseert. Schroom dus niet om de vakman van KME BOUW EN KOZIJNEN hiervoor in te schakelen. Die heeft veel ervaring en komt dus met het juiste advies en ondersteuning voor jouw project.

De kwaliteit staat garant voor jarenlang plezier en gemak

Renovatie van trappen

Een gewild maar ook behoorlijk kostbaar project in de woning is wellicht wel de traprenovatie. Het op maat maken van de overzettreden en de stootborden is een vak apart en vraagt om secuur meet- en maatwerk. Kortom: een project waarvoor je een ervaren vakman inschakelt.

KME BOUW EN KOZIJNEN gaat dan ook graag met deze klus aan de slag en ziet het als een uitdaging. Want elke trap is anders en vraagt om z’n eigen maatwerk en bijbehorende creatieve oplossingen.

Elke trap is anders en vraagt om creatieve oplossingen.

Tevreden klanten

KME BOUW EN KOZIJNEN staat garant voor een klantgerichte en creatieve samenwerking waarbij het gebruik van kwalitatief betrouwbaar materiaal en een heldere communicatie van het grootste belang zijn om tot een gedegen en geslaagd eindresultaat komen.

N

Vele projecten afgerond

Inmiddels timmert Johan Westerink al meer dan tien jaar zelfstandig als allround timmerman aan de weg en heeft al vele projecten succesvol afgerond. Niet alleen tevreden klanten is het resultaat maar het heeft ook mooie resultaten opgeleverd.