Over KME BOUW EN KOZIJNEN

Met KME BOUW EN KOZIJNEN haal je een creatieve vakman in huis.

Johan Westerink is de timmerman achter KME BOUW EN KOZIJNEN. Johan zit vol energie en gaat elke dag – zoals hij het zelf zegt – fluitend naar zijn werk. Ik doe dingen die ik leuk vind en waar ik plezier in heb. Werken als timmerman is creatief en ik sta eigenlijk elke dag weer voor een nieuwe uitdaging. Mijn werkzaamheden verschillen en elk proces is anders. De verbouwing van jouw schuur is weer heel anders dan die bij de buren.

Wat het extra leuk maakt zijn de mensen bij wie ik over de vloer kom. Iedereen is anders en iedereen heeft eigen wensen en ideeën. Ik verzin dan ook graag oplossingen voor dingen waar we onderweg voor komen te staan. Daarnaast houd ik van duidelijke en eerlijke communicatie. Ik luister dan ook altijd goed naar wat de klant wil. Ook qua budget. En dat maakt mijn werk toch ook weer mensenwerk.

KME

De naam van mijn bedrijf is eigenlijk ontstaan uit een geintje. Op de bouwplaats riepen we altijd termen als DMW – Doe Maar Wat! – en KME – Kiek Maar Effe! naar elkaar. Kennelijk riep ik dat laatste zo vaak dat ik bekend stond als Timmerman Kiek Maar Effe. Zo eentje die je erbij roept en die de boel wel effe regelt. Van daaruit ontstond dus vertrouwen in de uitdrukking Kiek Maar Effe en werd KME een term waarop je letterlijk kan bouwen. Toen ik voor mijzelf begon was het dus logisch om KME als bedrijfsnaam te kiezen. Dat onthouden mensen wel!

Inmiddels timmer ik al bijna tien jaar zelfstandig als allround timmerman met KME aan de weg en ben ik er best trots op dat je ondertussen eigenlijk ook wel kan stellen dat KME staat voor: Klus Met Ervaring.

De kwaliteit staat garant voor jarenlang plezier en gemak

Tevreden klanten

KME BOUW EN KOZIJNEN staat garant voor een klantgerichte en creatieve samenwerking waarbij het gebruik van kwalitatief betrouwbaar materiaal en een heldere communicatie van het grootste belang zijn om tot een gedegen en geslaagd eindresultaat komen.

N

Vele projecten afgerond

Inmiddels timmert Johan Westerink al meer dan tien jaar zelfstandig als allround timmerman aan de weg en heeft al vele projecten succesvol afgerond. Niet alleen tevreden klanten is het resultaat maar het heeft ook mooie resultaten opgeleverd.