Houtbouw

Alles van hout op maat gebouwd door KME BOUW EN KOZIJNEN

Een houten veranda, fietsenschuur, tuinhuis, hekwerk, radiatorombouw of een nieuw konijnenhok laten bouwen? Geen probleem! KME BOUW EN KOZIJNEN maakt het hoe jij het wilt. Gewoon van hout. In elke maat of vorm die jij voor ogen hebt.

Veranda of overkapping

In de afgelopen jaren heeft KME BOUW EN KOZIJNEN bijzonder veel ervaring opgedaan in de houtbouw. Van het maken van het plan tot de oplevering van garages of schuren. Van het houten geraamte tot het aftimmeren van de houten wanden. Een compleet houten tuinhuis of overkapping om in de winter toch buiten te kunnen zijn. KME BOUW EN KOZIJNEN denkt met u mee, maakt een plan en zorgt voor maatwerk met kwalitatief en duurzaam materiaal.

Houtbouw voor elk budget

Douglas, eiken, vuren of red ceder, allemaal houtsoorten van hoge kwaliteit waar KME BOUW EN KOZIJNEN in de houtbouw gebruik van maakt. Van grote tot kleine bouwwerken, elk project vraagt om duurzaamheid en kwaliteit. Uiteraard bekijkt KME BOUW EN KOZIJNEN samen met jou welke houtsoort het best past bij de klus en het beschikbare budget.

De kwaliteit staat garant voor jarenlang plezier en gemak

Specialistisch houtwerk

Bij houtbouw is het belangrijk om te kijken naar de behoefte van de klant en hierin maatwerk te leveren. KME BOUW EN KOZIJNEN pakt dan ook niet alleen de grote houtbouw projecten aan maar is ook de gedreven vakman die u zoekt als het gaat om specialistische klussen.

Want ook voor een uniek houten bed in je slaapkamer, een decoratief hekwerk op je erf of een fraaie radiatorombouw in de woonkamer draait KME BOUW EN KOZIJNEN de hand niet om. Elke klus is weer anders en vraagt om andere – creatieve – oplossingen. En dat is juist ook wat de houtbouw zo leuk en interessant maakt.

Creatief vakmanschap

De creatieve vakman van KME BOUW EN KOZIJNEN houdt ervan om steeds met nieuwe uitdagingen aan de slag te gaan. Dus leg jouw plan, droom, wens of idee voor een uitdagend houten project neer bij KME BOUW EN KOZIJNEN en wij gaan samen jou aan het werk om de realisatie ervan in gang te zetten.

Zowel grote als kleine projecten kunnen ter plekke op maat worden gemaakt.

Tevreden klanten

KME BOUW EN KOZIJNEN staat garant voor een klantgerichte en creatieve samenwerking waarbij het gebruik van kwalitatief betrouwbaar materiaal en een heldere communicatie van het grootste belang zijn om tot een gedegen en geslaagd eindresultaat komen.

N

Vele projecten afgerond

Inmiddels timmert Johan Westerink al meer dan tien jaar zelfstandig als allround timmerman aan de weg en heeft al vele projecten succesvol afgerond. Niet alleen tevreden klanten is het resultaat maar het heeft ook mooie resultaten opgeleverd.