Kunststof kozijnen Nunspeet

Het plaatsen van kunststof kozijnen is één van de werkzaamheden die KME BOUW EN KOZIJNEN met regelmaat mag uitvoeren. De kunststof kozijnen met HR++ glas komen in aanmerking voor de duurzaamheidssubsidie van de overheid.

Als je graag nieuwe kozijnen wilt, hoe worden deze dan geplaatst?

Kitranden lossnijden

Glas verwijderen

Kozijn uitbreken

Allereerst worden de oude (houten) kozijnen zorgvuldig verwijderd. KME BOUW EN KOZIJNEN zorgt ook voor het afvoeren van de oude kozijnen.

Als de oude kozijnen verwijdert zijn, worden er stelkozijnen geplaatst. Stelkozijnen zorgen ervoor dat de kunststof kozijnen een goede aansluiting hebben op de buitengevel en stevig vastgezet kunnen worden.

Houten kozijn
Kunststof kozijn

Met het bestellen van kunststof kozijnen zijn er talloze opties. Bent u wel tevreden over de indeling van een openslaand raam ten opzichte van een vast raam? Dan kan deze opstelling in het nieuwe kozijn overgenomen worden. In dit geval is de opstelling over genomen, maar is het bovenste klapraampje vervangen door een vast raam. Het openslaande raam is een draai-kiep raam geworden, waarbij het zelfs mogelijk is om de kiepstand in zowel zomerstand (ruime opening) als winterstand (minimale opening) te zetten. In de winterstand kunt u met een gerust hart van huis terwijl het huis ventileert. Vindt u dit toch geen prettig idee dan is er altijd de mogelijkheid om ventilatieroosters in de kozijnen te plaatsen.

De ventilatieroosters worden in dezelfde kleur als het kozijn besteld. Zo vallen deze vrijwel niet op.
De binnenkant van het kozijn is bestelt in de kleur antraciet.

Wilt u weten in welke kleuren kunststof kozijnen besteld kunnen worden? Klik hier

Houtnerf

Vaardigheden

Gepubliceerd op

1 mei 2022