Kunststof kozijnen Nunspeet

KME BOUW EN KOZIJNEN mocht in Nunspeet deze eengezinswoning, uit de jaren 80, voorzien van kunststof kozijnen en een nieuwe voordeur.

De houten kozijnen en voordeur van deze woning waren nog voorzien van enkel glas en verouderde ventilatieroosters.

De isolatiemogelijkheden van deze woning werden niet optimaal benut. Niet alleen komt er in de winter meer koude lucht naar binnen, maar ook komt er in de zomer meer warmte het huis in.

Met de zomer in aantocht niet een vooruitzicht waar deze klanten op zaten te wachten. Zij schakelde KME in om nieuwe, goed isolerende, kunststof kozijnen te plaatsen.

Oude kozijnen en voordeur

KME BOUW EN KOZIJNEN heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en werkt op hoogte uitsluitend met het gebruik van een steiger. Kozijnen die naar boven moeten zijn voorzien van HR++ glas en kunnen behoorlijk zwaar zijn. Wanneer een timmerman gebruik maakt van enkel een ladder vormt dit een onnodig risico voor zowel de timmerman als het product. Uiteraard is een ladder veel minder stabiel dan een steiger.

Oud (hout, enkel glas)
Nieuw (kunststof, HR++ glas)

Geheel naar wens van de klant zijn de draaidelen van de ramen in dezelfde kleurcombinatie over genomen. Zij hebben gekozen voor een houtnerf wit kozijn met antraciet gekleurde draaidelen. De draaidelen zijn vervangen van openslaand, naar draai-kiep.

De binnenzijde heeft een glad witte afwerking

Het schuine zolderraam, aan de zijkant van de woning, wordt vervangen door een vierkant draai-kiep raam. Boven het raam wordt Trespa bevestigd. Dit materiaal is sterk, weersbestendig en onderhoudsarm. Ook is achter het Trespa extra isolatiemateriaal gemaakt en is de binnenzijde met mdf afgetimmerd.

Buitenzijde
Binnenzijde

De deur is voorzien van een EKO-line paneel. Er is keuze uit meer dan 100 modellen/kleuren.

Bent u benieuwd naar de andere modellen van EKO-line? Klik hier voor het downloaden van de catalogus.

Deze klanten hebben gekozen voor een antraciet deur met melkglas. De boog in het glas geeft een speels effect aan de deur. Tevens is de deur voorzien van veiligheidsbeslag en heeft een SKG keurmerk.

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw en is een onafhankelijke instantie die hang- en sluitwerk test op sterkte en duurzaamheid.

Via uw computer een deur vormgeven en in 3D van alle kanten bekijken? Dat kan! Via: KME BOUW EN KOZIJNEN (com.nl).

Hier vindt u diverse modellen voordeuren, kunt u de kleur aanpassen en via de AR knop een QR code maken waarbij de deur direct naar uw telefoon gestuurd wordt.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

2 juni 2023