Dakrenovatie met dakkapellen Zwolle

,

In Zwolle aan de Tjariet, mocht KME in samenwerking met van Wette dakkapellen, twee dakkapellen plaatsen. Ook zijn hier kunststof kozijnen gezet en alle dakpannen vernieuwd.

Om veilig op hoogte te kunnen werken, maakt KME BOUW EN KOZIJNEN gebruik van een steiger.

Alle oude dakpannen worden van het dak gehaald en afgevoerd door KME.

Als de gaten in het dak gemaakt zijn, worden de dakkappellen met een kraan op het dak gehesen. Doordat de dakkapellen geprefabriceerd zijn, kunnen zij in één dag geplaatst worden en is het dak direct weersbestendig.

Na het plaatsen van de dakkapellen worden er nieuwe panlatten en dampdoorlatende folie aangebracht. daarna wordt het dak vol gelegd met nieuwe dakpannen.

De nieuwe dakpannen hebben een betere water afstotende werking dan de oude dakpannen. De oude dakpannen waren na 35 jaar aan vervanging toe omdat deze poreus waren geworden . Hierdoor kunnen lekkages en andere vochtproblemen ontstaan.

Het is van belang dat de dakpannen op de juiste manier gelegd worden. Dan sluiten ze naadloos op elkaar aan en is het dak echt waterdicht.

Het oude dakraam wordt gelijk door KME vervangen voor een nieuw kantelraam van Keylite.

Meer weten over de dakramen van Keylite? Klik hier

Aan de zijgevel van de woning heeft KME nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. De kozijnen zijn voorzien van een rolluik met solar systeem. Dit is gebruiksvriendelijk en snel te monteren, zonder dat er door de muur geboord hoeft te worden.

Vaardigheden

,

Gepubliceerd op

24 april 2024