Zolderverbouwing Ermelo

,

Deze zolder is door KME BOUW EN KOZIJNEN omgetoverd tot twee functionele kamers. Op deze kamers zijn de wanden geïsoleerd en er zijn handige opbergkasten gemaakt. Op een zolder is er vaak sprake van een schuin en laag dak, waardoor mensen denken dat er geen deuren geplaatst kunnen worden. Maar voor de vakman van KME is dit geen probleem. De deur is op maat gemaakt en geeft een stukje extra privacy in deze kamer.

Bij de trapopgang is de CV ketel weggewerkt door een Storemax railsysteem. Het voordeel van dit railsysteem is dat het soepel rolt en dat er meerdere panelen op een rail geplaatst kunnen worden. Deze afwerking geeft niet alleen een strak en opgeruimde indruk, maar het biedt ook nog eens extra opbergruimte.

Ook in de tweede kamer is een railsysteem geplaatst om extra kastruimte te creëren.

Op de zolder zijn meerdere Keylite dakramen geplaatst. De dakramen op onderstaande foto, zijn aan elkaar gekoppeld. Dit behoudt de stevigheid van het dak, maar zorgt voor maximale benutting van het daglicht en mogelijkheid om te ventileren. Bij alle ramen zijn rolgordijnen geplaatst, zodat de ongewenste lichtinval geweerd kan worden.

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

4 april 2021