Kunststof kozijnen Dronten

Kunststof kozijnen Dronten

Ook in Dronten wisten deze klanten KME BOUW EN KOZIJNEN te vinden voor het vervangen van houten kozijnen naar kunststof kozijnen met HR++ glas.

Alle kozijnen en de grote schuifpui worden door KME BOUW EN KOZIJNEN in één keer geleverd.

Doordat er goed gekeken en uitgedacht wordt naar de volgorde waarin de kozijnen geplaatst worden, voorkomt KME onnodig sleepwerk. Dit is fysiek beter voor de timmermannen, bespaart tijd, maar zorgt er ook voor dat er minder kans is op het beschadigen van materiaal.

De oude kozijnen worden weggebroken en het materiaal wordt opgeruimd en afgevoerd door KME.

Binnenzijde oud
Buitenzijde oud

Binnenzijde nieuw
Schuifpui
Buitenzijde nieuw

De grote schuifpui zorgt veel natuurlijke lichtinval. De schuifpui is voorzien van een TPE afdichting. Deze benaming wordt gebruikt voor kunststoffen die bij kamertempratuur elastisch en bij verhitting thermoplastisch zijn. Door dit materiaal te gebruiken wordt er een veel hoger warmteoverdrachtscoëfficiënt verkregen en is de woning dus beter geïsoleerd.

Achterdeur oud
Achterdeur nieuw

Complete achtergevel

Ook aan de voorzijde van de woning is het oude houten kozijn vervangen voor een Aluplast® kunststof kozijn. Het kunststof kozijn aan de voorzijde van de woning is voorzien van twee ventilatieroosters.

Aluplast kozijnen zijn voorzien van een CE-keurmerk.  Dit keurmerk legt in heel Europa en onafhankelijk van het materiaal de voornaamste eigenschappen en vermogensklasses vast van ramen en buitendeuren. Het toont de overeenstemming van het product met de geldende Europese normen & richtlijnen aan.

buitenkant voorzijde woning
binnenkant voorzijde woning
Kunststof kozijnen Elspeet

Kunststof kozijnen Elspeet

Kunststof kozijnen hoeven niet alleen in een woning geplaatst te worden. Deze kozijnen mocht KME BOUW EN KOZIJNEN plaatsen in een bakhuisje, naast de woning. Om het bakhuisje zoveel mogelijk zijn authentieke uitstraling te laten behouden hebben deze klanten ervoor gekozen de kozijnen in het donker groen (AP30) te laten leveren.

KME BOUW EN KOZIJNEN kan de kunststof kozijnen van Aluplast in verschillende uitvoeringen en kleurcombinaties leveren. klik hier om het kleurenpallet te bekijken.

Oude houten kozijnen
kunststof kozijn
Nieuwe kunststof kozijnen

Bovenstaande ramen zijn voorzien van een draai-kiep stand.

Binnen aanzicht kunststof kozijn

KME zaagt het oude kozijn in en breekt deze in delen uit. Deze manier van werken voorkomt schade aan het metselwerk.

Op de foto is te zien dat er van het oude houten kozijn niet veel meer over is, maar dat de gevel volledig gaaf is gebleven.

Hier wordt het nieuwe kunststof kozijn in geplaatst en KME zal het afval netjes afvoeren voor deze klanten.

Aan de zijkant van het bakhuisje zaten openslaande ramen. De klanten hebben ervoor gekozen om deze te laten vervangen voor een vast raam. Vaste ramen hebben altijd een betere isolerende werking als openslaande ramen. Wel is verstandig om voldoende ventilatie mogelijkheden in een ruimte te houden. Dit kan op verschillende manieren. KME BOUW EN KOZIJNEN kan u uiteraard adviseren over de mogelijkheden m.b.t. de ventilatie van een ruimte.

oude houten kozijnen met draairaam
bakhuisje
Nieuwe kunststof kozijnen

Meer weten over de kozijnen die KME levert en plaatst?

Kijk op de website bij het tabblad: kunststof kozijnen of klik hier om direct naar de pagina te gaan.

Kunststof Smart slide schuifpui Elburg

Kunststof Smart slide schuifpui Elburg

In Elburg heeft KME BOUW EN KOZIJNEN een groot raamkozijn mogen vervangen voor een kunststof smart slide schuifpui van Aluplast. Zo heeft de klant gemakkelijk toegang tot de achtertuin.

Oude situatie

Om een kunststof schuifpui te kunnen plaatsen wordt er nog een stuk van de muur uitgebroken. Oude kozijnen en afval kunnen indien gewenst afgevoerd worden door KME.

Aluplast

smart slide

Als het kunststof kozijn van de schuifpui op zijn plek zit, wordt het glas en deurbeslag geplaatst. De klant heeft gekozen om enkel deurbeslag aan de binnenkant te plaatsen. Zo is de schuifpui enkel van binnenuit te openen. De smartslide is te bestellen in verschillende afmetingen, beglazing en kleuren. Ook kan een smartslide indien gewenst voorzien worden van ventilatierooster.

De smart slide schuifpui is voorzien van een TPE afdichting. Deze benaming wordt gebruikt voor kunststoffen die bij kamertempratuur elastisch en bij verhitting thermoplastisch zijn.

Door dit materiaal te gebruiken wordt er een veel hoger warmteoverdrachtscoëfficiënt verkregen.

De buitenzijde wordt afgewerkt met trespa. Dit is weersbestendig en gemakkelijk schoon te houden.

De binnenzijde zal door de stukadoor worden afgewerkt, waarna de klant de muren in de gewenste kleur kan schilderen.
De klant kan gaan genieten van een gemakkelijke toegang tot de achtertuin, een betere isolatiewaarde en meer natuurlijk lichtinval in huis.