Kunststof kozijnen Apeldoorn

Kunststof kozijnen Apeldoorn

In Apeldoorn heeft KME BOUW EN KOZIJNEN een volledige woning mogen voorzien van kunststof kozijnen.

Lasverbinding

De kunststof kozijnen zijn naar wens van de klant in de kleur antraciet bestelt. Ook is er gekozen voor een lasverbinding. Dit is een schuine verbinding (V-super), zoals te zien op de foto.

De oude kozijnen worden verwijderd en uiteraard netjes afgevoerd door KME BOUW EN KOZIJNEN.

Oude kozijnen
Nieuwe kozijnen

Kunststof kozijnen kunnen in alle gewenste afmetingen bestelt worden. In het langwerpige kozijn heeft de klant ervoor gekozen om melkglas te laten plaatsten. Doordat de badkamer zich hier bevindt, geeft het melkglas een extra stukje privacy.

Melkglas
De voordeur van de woning is helemaal in stijl met de kunststof kozijnen van de bovenverdieping. Hier is wederom het melkglas terug te vinden. Alle ruiten zijn voorzien van HR++ glas, inclusief het melkglas. HR++ glas heeft een hogere isolatiewaarde dan dubbelglas. Dit komt doordat de tussenruimte bij HR++ glas is gevuld met edelgas in plaats van lucht.

Wist u dat HR++ glas ook te bestellen is met extra opties? Zo kunt u onder andere kiezen voor geluiddempende en/of zonwerende beglazing.

De Kunststof kozijnen van Aluplast zijn voorzien van een blokprofiel. De opbouw en voordelen van een blokprofiel zijn uiteraard ook te vinden op onze website.

aluplast blokprofiel

Zelfs in de meest kleine afmetingen kan er ventilatierooster geplaatst worden.

Aan de achterzijde zijn de oude houten kozijnen ook vervangen voor kunststof kozijnen. Dit is onderhoudsarm, want in tegenstelling tot hout hoef je het niet te schilderen. Ook is kunststof duurzaam. Het is bestand tegen UV-straling en andere weersinvloeden. De ruimte tussen de ramen is voorzien van een Trespa plaat in dezelfde kleur als de kunststof kozijnen.

Aan de binnenkant zijn de kozijnen afgewerkt met watervaste plinten die de klant in iedere gewenste kleur kan schilderen. Deze woning heeft binnen een week een compleet nieuwe uitstraling gekregen door de kunststof kozijnen.