Zolderverbouwing Kampen

Zolderverbouwing Kampen

KME BOUW EN KOZIJNEN heeft in Kampen een zolderverbouwing mogen uitvoeren. Deze zolder is in één week tijd compleet veranderd. In overleg met de klant is ervoor gekozen om twee kamers op de zolder te realiseren en een dakserre te plaatsen.

De wanden zijn opgebouwd met houtenstaanders. Tegen de houtenstaanders zijn OSB platen gemaakt met daartussen isolatie. OSB is geluiddempend en maakt de wanden extra stevig. Het is dus mogelijk iets aan de wanden te monteren.

Over de OSB platen zijn gipsplaten met ronde kant geplaatst. Als de gaatjes zijn gestopt, zijn deze platen direct overschilderbaar.

KME BOUW EN KOZIJNEN heeft in de wanden zijn deur-kozijn-sets geplaatst. Deze deuren zorgen voor afsluitbare ruimten op de zolder.

Op deze foto is de trapopgang met ruime overloop zichtbaar.

In één van de kamers is een inbouwkast gemaakt.

De klanten hebben gekozen om een Keylite dakserre te laten plaatsen. De dakserre zorgt voor drie keer meer daglicht dan een dakkapel. In sommige gevallen kan een dakserre zonder vergunning geplaatst worden.

De sparing is van binnenuit gemaakt wat zorgt voor een veilige werksituatie.

In één dag is de dakserre geplaatst.

Op deze foto is de constructie van de dakserre zichtbaar

Bij de dakserre is een draagbalk geplaatst om het gewicht van het dak op te vangen.

Alle ramen in de dakserre kunnen open gezet worden, door middel van een bedieningsstok. De ramen zijn voorzien van lichtdoorlatende, handbediende rolgordijnen.

Bij de zolderverbouwing zijn in alle ruimten stopcontacten geplaatst. En alle aansluitingen met het dak zijn netjes afgewerkt met plinten.

KME BOUW EN KOZIJNEN heeft de zolder zo afgewerkt dat deze klaar is om geschilderd te worden.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.