Zolderverbouwing Kampen

Zolderverbouwing Kampen

KME BOUW EN KOZIJNEN heeft in Kampen een zolderverbouwing mogen uitvoeren. Deze zolder is in één week tijd compleet veranderd. In overleg met de klant is ervoor gekozen om twee kamers op de zolder te realiseren en een dakserre te plaatsen.

De wanden zijn opgebouwd met houtenstaanders. Tegen de houtenstaanders zijn OSB platen gemaakt met daartussen isolatie. OSB is geluiddempend en maakt de wanden extra stevig. Het is dus mogelijk iets aan de wanden te monteren.

Over de OSB platen zijn gipsplaten met ronde kant geplaatst. Als de gaatjes zijn gestopt, zijn deze platen direct overschilderbaar.

KME BOUW EN KOZIJNEN heeft in de wanden zijn deur-kozijn-sets geplaatst. Deze deuren zorgen voor afsluitbare ruimten op de zolder.

Op deze foto is de trapopgang met ruime overloop zichtbaar.

In één van de kamers is een inbouwkast gemaakt.

De klanten hebben gekozen om een Keylite dakserre te laten plaatsen. De dakserre zorgt voor drie keer meer daglicht dan een dakkapel. In sommige gevallen kan een dakserre zonder vergunning geplaatst worden.

De sparing is van binnenuit gemaakt wat zorgt voor een veilige werksituatie.

In één dag is de dakserre geplaatst.

Op deze foto is de constructie van de dakserre zichtbaar

Bij de dakserre is een draagbalk geplaatst om het gewicht van het dak op te vangen.

Alle ramen in de dakserre kunnen open gezet worden, door middel van een bedieningsstok. De ramen zijn voorzien van lichtdoorlatende, handbediende rolgordijnen.

Bij de zolderverbouwing zijn in alle ruimten stopcontacten geplaatst. En alle aansluitingen met het dak zijn netjes afgewerkt met plinten.

KME BOUW EN KOZIJNEN heeft de zolder zo afgewerkt dat deze klaar is om geschilderd te worden.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Geschakelde dakramen Nunspeet

Geschakelde dakramen Nunspeet

Om meer daglicht op zolder te krijgen, heeft deze klant KME BOUW EN KOZIJNEN benaderd voor het plaatsen van geschakelde dakramen. De dakramen zijn in één dag gelegd en afgewerkt.

Geschakelde dakramen van Keylite
Een gat in het dak geeft ook meer daglicht, maar dat moet natuurlijk wel even netjes afgewerkt worden.

De Keylite dakramen zijn gemaakt van vol kunststof. Dit is onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen. De rolgordijnen zijn verduisterd en kunnen in diverse kleuren worden besteld.

Kijk voor een volledig kleuroverzicht en alle raamdecoratiemogelijkheden op de website van Keylite (www.keylite.nl)

Zolderverbouwing Amersfoort

Zolderverbouwing Amersfoort

Deze ruime, open zolder heeft een andere indeling gekregen. De bewoners van deze woning wisten precies hoe zij de zolder na de verbouwing graag wilden zien. De mannen van KME BOUW EN KOZIJNEN zijn hard met deze wensen aan de slag gegaan.

Er worden wanden geplaatst en een paneeldeur om een extra slaapkamer te creëren. De wanden zijn geïsoleerd en worden afgewerkt met gipsplaten. Dit geeft een stukje privacy, maar is in dit geval ook praktisch aangezien de wasmachine op dezelfde verdieping staat.

Er zijn knieschotten gemaakt in zowel de wasruimte als in de slaapkamer. Deze zijn voorzien van uitneembare luiken. Hierdoor ontstaat er extra opbergruimte.

Alle ramen zijn voorzien van verduisterende rolgordijnen.

Het plafond is verlaagd, waardoor er een bergruimte gecreëerd wordt. Deze kan worden bereikt door middel van een opklapbare Keylite zoldertrap.

Na deze intensieve verbouwing is de slaapkamer klaar om geschilderd en ingericht te worden.

Zolderverbouwing Ermelo

Zolderverbouwing Ermelo

Deze zolder is door KME BOUW EN KOZIJNEN omgetoverd tot twee functionele kamers. Op deze kamers zijn de wanden geïsoleerd en er zijn handige opbergkasten gemaakt. Op een zolder is er vaak sprake van een schuin en laag dak, waardoor mensen denken dat er geen deuren geplaatst kunnen worden. Maar voor de vakman van KME is dit geen probleem. De deur is op maat gemaakt en geeft een stukje extra privacy in deze kamer.

Bij de trapopgang is de CV ketel weggewerkt door een Storemax railsysteem. Het voordeel van dit railsysteem is dat het soepel rolt en dat er meerdere panelen op een rail geplaatst kunnen worden. Deze afwerking geeft niet alleen een strak en opgeruimde indruk, maar het biedt ook nog eens extra opbergruimte.

Ook in de tweede kamer is een railsysteem geplaatst om extra kastruimte te creëren.

Op de zolder zijn meerdere Keylite dakramen geplaatst. De dakramen op onderstaande foto, zijn aan elkaar gekoppeld. Dit behoudt de stevigheid van het dak, maar zorgt voor maximale benutting van het daglicht en mogelijkheid om te ventileren. Bij alle ramen zijn rolgordijnen geplaatst, zodat de ongewenste lichtinval geweerd kan worden.

4 nieuwe dakramen van Keylite

4 nieuwe dakramen van Keylite

In Amersfoort aan de Coelhorsterappelgaarde deze week de dakramen vervangen voor 4 Keylite dakramen deze zijn voorzien van hr++ glas extra isolatie en zijn onderhoudsarm. Deze ramen zijn netjes afgetimmerd en afval is afgevoerd.

Voor meer informatie wat er bij u kan, stuur ons dan een mail naar Info@kmebouwenkozijnen.nl of bel Johan 0610466219