Overkapping Zwolle

Overkapping Zwolle

Deze klanten hebben KME BOUW EN KOZIJNEN ingeschakeld om een overkapping op deze plek in de tuin te zetten. De ideeën en wensen zijn doorgesproken met de klanten en door middel van een samenwerking tussen KME BOUW EN KOZIJNEN en de klanten is deze overkapping gebouwd.
Douglas hout
De overkapping is gebouwd uit Douglas hout. Douglas hout is één van de hardste Europese houtsoorten en is duurzamer dan bijvoorbeeld vuren- en grenenhout. Douglas hout hoeft niet behandeld te worden, maar zal dan vergrijzen door weersomstandigheden. U kunt er ook voor kiezen om het hout te bewerken met een beits.

De Douglas staanders zijn bevestigd op schroefpoeren. De schroefpoeren zijn in beton gestort, dit zorgt voor de stevigheid van de overkapping. De afmeting van de schroefpoeren wordt uit de grondtegel geslepen en deze wordt netjes terug geplaatst.

De balklaag voor het dak rust op de voorbalk en aan de achterkant tegen de schuur, zo wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld.

De Y-vormige constructie zorgt voor extra stevigheid.

EPDM dakbedekking
Het dak is opgebouwd uit halfhouts rabat. Dit betekent dat de planken beter op elkaar aansluiten door de verbinding. Het geheel wordt waterdicht gemaakt door een EPDM dakbedekking.

Om de overkapping een sfeervolle uitstraling te geven wordt er een zijwand van Douglas hout gemaakt en voor de schutting geplaatst.

overkapping

De overkapping is in 2 dagen volledig opgebouwd. Als de klanten de overkapping hebben ingericht kunnen zij gaan genieten van het mooie weer.

Overkapping in Hall

Overkapping in Hall

Ook als het regent kunnen deze mensen genieten van hun tuin. Door het plaatsen van deze overkapping is er een gezellig, overdekte plek gecreëerd.

De overkapping is gemaakt van duurzaam Douglas hout. Deze houtsoort is ook terug te vinden tegen de muurzijde. Dit geeft een sfeervol, natuurlijk effect. Het dak is voorzien van Polycarbonaat platen die veel daglicht doorlaten. De regen die op het dak terecht komt, wordt afgevoerd door de geplaatste goot.

Wilt u weten wat er bij u mogelijk is? Neem Contact met ons op.

Op deze foto is te zien dat het dak van de overkapping gemaakt is van polycarbonaat platen. Deze laten veel natuurlijk licht door.