Kunststof Smart slide schuifpui Elburg

Kunststof Smart slide schuifpui Elburg

In Elburg heeft KME BOUW EN KOZIJNEN een groot raamkozijn mogen vervangen voor een kunststof smart slide schuifpui van Aluplast. Zo heeft de klant gemakkelijk toegang tot de achtertuin.

Oude situatie

Om een kunststof schuifpui te kunnen plaatsen wordt er nog een stuk van de muur uitgebroken. Oude kozijnen en afval kunnen indien gewenst afgevoerd worden door KME.

Aluplast

smart slide

Als het kunststof kozijn van de schuifpui op zijn plek zit, wordt het glas en deurbeslag geplaatst. De klant heeft gekozen om enkel deurbeslag aan de binnenkant te plaatsen. Zo is de schuifpui enkel van binnenuit te openen. De smartslide is te bestellen in verschillende afmetingen, beglazing en kleuren. Ook kan een smartslide indien gewenst voorzien worden van ventilatierooster.

De smart slide schuifpui is voorzien van een TPE afdichting. Deze benaming wordt gebruikt voor kunststoffen die bij kamertempratuur elastisch en bij verhitting thermoplastisch zijn.

Door dit materiaal te gebruiken wordt er een veel hoger warmteoverdrachtscoëfficiënt verkregen.

De buitenzijde wordt afgewerkt met trespa. Dit is weersbestendig en gemakkelijk schoon te houden.

De binnenzijde zal door de stukadoor worden afgewerkt, waarna de klant de muren in de gewenste kleur kan schilderen.
De klant kan gaan genieten van een gemakkelijke toegang tot de achtertuin, een betere isolatiewaarde en meer natuurlijk lichtinval in huis.