Kunststof kozijnen Nunspeet

Kunststof kozijnen Nunspeet

Dit mooie huis in Nunspeet heeft nieuwe eigenaren gekregen!

Voordat de nieuwe eigenaren het huis gaan bewonen, mag KME BOUW EN KOZIJNEN alle houten kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen met HR++ glas.

Om de nieuwe kunststof kozijnen te kunnen plaatsen, worden eerst de oude houten kozijnen verwijderd. Deze worden eerst ingezaagd en met zorg uitgebroken. Door het kozijn eerst in te zagen verlaag je de spanning op de muur bij het uitbreken.

De oude houten kozijnen en overig afval, wordt door de mannen van KME BOUW EN KOZIJNEN aangeveegd en afgevoerd.

KME BOUW EN KOZIJNEN scheidt zoveel mogelijk bouwafval, zodat dit op de juiste manier gerecycled word.

oude deur
kunststof voordeur
Nieuwe kunststof deur

Ook de nieuwe voordeur is geleverd door KME BOUW EN KOZIJNEN. Deze klant heeft gekozen voor een stijlvol design met melkglas. De nieuwe deur is onderhoudsvriendelijk en hoeft niet geschilderd te worden.

kunststof kozijn

In het kozijn naast de voordeur is naast het grote vaste raam, ook een draai-kiep raam aanwezig.

Het draai-kiep raam biedt een zomer- en winterstand. Bij de winterstand staat het raam een klein eindje open, maar is het niet te openen van buitenaf.

Mocht de klant de winterstand geen prettig idee vinden dan kan hij er ook voor kiezen om te ventileren d.m.v. het ventilatierooster.

Ook aan de binnenzijde wordt het kozijn netjes afgewerkt, waarna de schilder het geheel de ´finishing touch´ kan geven.

binnenzijde

Het plaatsen en aftimmeren van kunststof kozijnen is maatwerk. Het juiste gereedschap is daarbij van essentieel belang.

gereedschap
oude situatie
trespa
nieuwe situatie

In de dakkapel zijn uiteraard ook nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. Daarnaast heeft KME BOUW EN KOZIJNEN de dakkapel gerenoveerd. De dakkapel is voorzien van Trespa. Trespa is onderhoudsvriendelijk, zeer sterk en weersbestendig. Ook is Trespa leverbaar in diverse kleuren.

zijgevel oude situatie
zijgevel nieuwe situatie
Kunststof kozijnen Apeldoorn

Kunststof kozijnen Apeldoorn

KME BOUW EN KOZIJNEN werd in Apeldoorn ingeschakeld voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan deze woning. De eigenaren van de woning hebben deze recent gekocht en willen grondig verbouwen, voordat zij gaan genieten van hun nieuwe huis.

Oude situatie achterzijde
Oude situatie voorzijde
kunststof kozijnen

Als de kozijnen geleverd en op locatie aanwezig zijn, kunnen de werkzaamheden beginnen.

Voordat de nieuwe kunststof kozijnen geplaatst kunnen worden, moeten de oude kozijnen en deuren worden verwijderd. Dit geeft een hoop rotzooi, maar KME BOUW EN KOZIJNEN zorgt indien gewenst voor de afvoer van het afval.

Oude situatie

De kleur en stijl van de kozijnen en de deuren zijn volledig naar wens van de klant. Zo is er gekozen voor een voordeur met melkglas i.p.v. blank glas. Dit geeft meer privacy. De ramen aan de voorzijde zijn groter gemaakt, zodat er meer natuurlijk licht de woning in komt.

Nieuwe situatie

KME BOUW EN KOZIJNEN heeft de gevel voorzien van Trespa en nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas geplaatst. Op de bovenste verdieping is tevens gekozen voor zonwerend glas. Niet alleen zal de isolatiewaarde voor deze woning verhoogd worden, ook zullen de klanten plezier hebben van een onderhoudsarme gevel. Het reinigen met een sopje is voldoende voor de Trespa gevelbekleding.

In het kleurenpalet kunt u zien in welke kleuren KME BOUW EN KOZIJNEN kunststof kozijnen kan leveren.

Trespa

Ook de garage wordt grondig aangepakt en onderdeel van het woonoppervlak gemaakt. Hier wordt een betonvloer gestort waarbij de vloer, plafond en wanden worden geïsoleerd.

OSB platen
OSB platen worden geplaatst tegen het regelwerk. Dit zorgt voor extra stevigheid in de wanden. Ook kunnen er dingen opgehangen worden aan de muur.
gipsplaten
Over de OSB platen worden gipsplaten bevestigd. Deze zijn goed af te werken met stuukwerk, behang of muurverf.

In de achterwand is een doorgang gecreëerd

De garage is verbouwd tot een geïsoleerde bijkeuken waar elektra en wateraansluitingen geplaatst zijn. De bijkeuken kan worden ingericht naar wens van de klant en is een ideale ruimte om bijvoorbeeld de wasmachine of een extra vriezer/koelkast neer te zetten.

Op de bovenverdieping is een kunststof kozijn geplaatst met vaste en draai-kiep ramen.

De grote ramen aan de achterzijde van de woning zorgen voor een optimale lichtinval. En de openslaande deuren geven gemakkelijk toegang tot de tuin.

Achterzijde woning