Kunststof kozijnen Apeldoorn

Kunststof kozijnen Apeldoorn

KME BOUW EN KOZIJNEN werd in Apeldoorn ingeschakeld voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan deze woning. De eigenaren van de woning hebben deze recent gekocht en willen grondig verbouwen, voordat zij gaan genieten van hun nieuwe huis.

Oude situatie achterzijde
Oude situatie voorzijde
kunststof kozijnen

Als de kozijnen geleverd en op locatie aanwezig zijn, kunnen de werkzaamheden beginnen.

Voordat de nieuwe kunststof kozijnen geplaatst kunnen worden, moeten de oude kozijnen en deuren worden verwijderd. Dit geeft een hoop rotzooi, maar KME BOUW EN KOZIJNEN zorgt indien gewenst voor de afvoer van het afval.

Oude situatie

De kleur en stijl van de kozijnen en de deuren zijn volledig naar wens van de klant. Zo is er gekozen voor een voordeur met melkglas i.p.v. blank glas. Dit geeft meer privacy. De ramen aan de voorzijde zijn groter gemaakt, zodat er meer natuurlijk licht de woning in komt.

Nieuwe situatie

KME BOUW EN KOZIJNEN heeft de gevel voorzien van Trespa en nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas geplaatst. Op de bovenste verdieping is tevens gekozen voor zonwerend glas. Niet alleen zal de isolatiewaarde voor deze woning verhoogd worden, ook zullen de klanten plezier hebben van een onderhoudsarme gevel. Het reinigen met een sopje is voldoende voor de Trespa gevelbekleding.

In het kleurenpalet kunt u zien in welke kleuren KME BOUW EN KOZIJNEN kunststof kozijnen kan leveren.

Trespa

Ook de garage wordt grondig aangepakt en onderdeel van het woonoppervlak gemaakt. Hier wordt een betonvloer gestort waarbij de vloer, plafond en wanden worden geïsoleerd.

OSB platen
OSB platen worden geplaatst tegen het regelwerk. Dit zorgt voor extra stevigheid in de wanden. Ook kunnen er dingen opgehangen worden aan de muur.
gipsplaten
Over de OSB platen worden gipsplaten bevestigd. Deze zijn goed af te werken met stuukwerk, behang of muurverf.

In de achterwand is een doorgang gecreëerd

De garage is verbouwd tot een geïsoleerde bijkeuken waar elektra en wateraansluitingen geplaatst zijn. De bijkeuken kan worden ingericht naar wens van de klant en is een ideale ruimte om bijvoorbeeld de wasmachine of een extra vriezer/koelkast neer te zetten.

Op de bovenverdieping is een kunststof kozijn geplaatst met vaste en draai-kiep ramen.

De grote ramen aan de achterzijde van de woning zorgen voor een optimale lichtinval. En de openslaande deuren geven gemakkelijk toegang tot de tuin.

Achterzijde woning
Aanbouw Apeldoorn

Aanbouw Apeldoorn

Bij deze eengezinswoning is er een uitbouw aan de achterzijde geplaatst. De uitbouw is maar liefst 2,5 meter diep bij 5 meter breed. Dit huis heeft dus een aanzienlijk groter woonoppervlak gekregen.

In deze aanbouw is het niet nodig een stalen balk te plaatsen, omdat de draagconstructie van de verdiepingsvloer van muur tot muur loopt. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en het tijdsbestek voor het plaatsen van de aanbouw.

Om de fundering te kunnen storten is de grond afgegraven en is er isolatiemateriaal geplaatst.

Doordat bij de fundering isolatie geplaatst is, zal het beton de warmte beter vasthouden en kou in de grond laten.

Op de isolatie is wapeningsstaal geplaatst. Waarover het beton gestort wordt.

Als het beton goed uitgehard is, kan de opbouw beginnen.

De binnenmuur is opgebouwd van 10 cm dik kalkzandsteen blokken. Hier tegenaan is rockwool isolatie geplaatst met een isolatiewaarde van R 3,5.

De steenkleur sluit aan op het bestaande metselwerk van het huis.

Schuifpui
De grote kunststof schuifpui zorgt voor een optimale, natuurlijke lichtinval en geeft tevens een verbinding tussen de tuin en het huis.
De klant heeft in dit geval gekozen voor een antraciet buitenzijde en een witte binnenkant.
lichtstraat
De lichtstraat is geplaatst in het dak van de aanbouw. Deze is voorzien van HR++ veiligheidsglas.

Een foto genomen van een afstand laat zien hoeveel extra woonruimte deze klanten gekregen hebben door de aanbouw.
Aanbouw
Als ook de stukadoor en de elektricien langs geweest zijn om werkzaamheden uit te voeren, is de aanbouw klaar voor inrichting en gebruik.

Wilt u weten of het bij u ook mogelijk is een aanbouw te plaatsen? Neem contact met ons op

Met trots tonen wij u de volledig ingerichte aanbouw!

Wij bedanken onze tevreden klanten voor het nasturen van deze foto’s, zodat wij het totaalplaatje met u kunnen delen.