Zolderverbouwing Kampen

Zolderverbouwing Kampen

Een zolder hoeft niet altijd een lege ruimte te zijn waar spullen opgeborgen worden. Deze klanten hebben in een 3D-ontwerp hun creativiteit bij KME BOUW EN KOZIJNEN aangeleverd. Johan bleek voor hun de juiste timmerman om deze ideeën tot werkelijkheid te maken.

De indeling van de kamer en overloop wordt zichtbaar.

zolderverbouwing

De wanden zijn geïsoleerd en afgewerkt met gipsplaten. Daar waar gewenst zijn elektradraden getrokken om stopcontacten aan te sluiten.

Boven de kamer is een balklaag geplaatst. Hierop zijn vloerplaten gelegd die ervoor zorgen dat vloer stevig genoeg is om op te kunnen lopen. Dit is van belang aangezien de ruimte gebruikt zal worden als speelzolder voor de kinderen.

De speelzolder is te bereiken door een op maat gemaakte trap.

uitvrezen

Uitvrezen van de traptreden

Maatwerk
Balustrade

De balustrade van de speelzolder is zo ontworpen dat het veilig is voor de kinderen om te spelen, maar ook nog voldoende daglicht door laat.

De zolder heeft binnen een week een compleet andere uitstraling gekregen.

Is uw zolder ook toe aan een verbouwing? Neem contact op met KME BOUW EN KOZIJNEN.

Zolderverbouwing Harderwijk

Zolderverbouwing Harderwijk

KME BOUW EN KOZIJNEN heeft in Harderwijk een zolder mogen verbouwen. Deze open ruimte is omgetoverd tot overloop en een ruime slaapkamer.

Keylite zoldertrap

De opbergruimte kan worden bereikt door een opklapbare zoldertrap van Keylite. Deze zoldertrappen hebben een brandwerendheid van 30 minuten en zijn netjes afgewerkt met antikras beschermdoppen aan de onderkant.

De wanden zijn geïsoleerd voorzien van gipsplaten. Via KME is de stukadoor langs geweest, om het zowel het plafond als de wanden glad te maken. Als het stucwerk gedroogd is kunnen de wanden direct geschilderd of behangen worden.
Zolderverbouwing Amersfoort

Zolderverbouwing Amersfoort

Deze ruime, open zolder heeft een andere indeling gekregen. De bewoners van deze woning wisten precies hoe zij de zolder na de verbouwing graag wilden zien. De mannen van KME BOUW EN KOZIJNEN zijn hard met deze wensen aan de slag gegaan.

Er worden wanden geplaatst en een paneeldeur om een extra slaapkamer te creëren. De wanden zijn geïsoleerd en worden afgewerkt met gipsplaten. Dit geeft een stukje privacy, maar is in dit geval ook praktisch aangezien de wasmachine op dezelfde verdieping staat.

Er zijn knieschotten gemaakt in zowel de wasruimte als in de slaapkamer. Deze zijn voorzien van uitneembare luiken. Hierdoor ontstaat er extra opbergruimte.

Alle ramen zijn voorzien van verduisterende rolgordijnen.

Het plafond is verlaagd, waardoor er een bergruimte gecreëerd wordt. Deze kan worden bereikt door middel van een opklapbare Keylite zoldertrap.

Na deze intensieve verbouwing is de slaapkamer klaar om geschilderd en ingericht te worden.