Kunststof kozijnen Apeldoorn

Kunststof kozijnen Apeldoorn

In Apeldoorn heeft KME BOUW EN KOZIJNEN een volledige woning mogen voorzien van kunststof kozijnen.

Lasverbinding

De kunststof kozijnen zijn naar wens van de klant in de kleur antraciet bestelt. Ook is er gekozen voor een lasverbinding. Dit is een schuine verbinding (V-super), zoals te zien op de foto.

De oude kozijnen worden verwijderd en uiteraard netjes afgevoerd door KME BOUW EN KOZIJNEN.

Oude kozijnen
Nieuwe kozijnen

Kunststof kozijnen kunnen in alle gewenste afmetingen bestelt worden. In het langwerpige kozijn heeft de klant ervoor gekozen om melkglas te laten plaatsten. Doordat de badkamer zich hier bevindt, geeft het melkglas een extra stukje privacy.

Melkglas
De voordeur van de woning is helemaal in stijl met de kunststof kozijnen van de bovenverdieping. Hier is wederom het melkglas terug te vinden. Alle ruiten zijn voorzien van HR++ glas, inclusief het melkglas. HR++ glas heeft een hogere isolatiewaarde dan dubbelglas. Dit komt doordat de tussenruimte bij HR++ glas is gevuld met edelgas in plaats van lucht.

Wist u dat HR++ glas ook te bestellen is met extra opties? Zo kunt u onder andere kiezen voor geluiddempende en/of zonwerende beglazing.

De Kunststof kozijnen van Aluplast zijn voorzien van een blokprofiel. De opbouw en voordelen van een blokprofiel zijn uiteraard ook te vinden op onze website.

aluplast blokprofiel

Zelfs in de meest kleine afmetingen kan er ventilatierooster geplaatst worden.

Aan de achterzijde zijn de oude houten kozijnen ook vervangen voor kunststof kozijnen. Dit is onderhoudsarm, want in tegenstelling tot hout hoef je het niet te schilderen. Ook is kunststof duurzaam. Het is bestand tegen UV-straling en andere weersinvloeden. De ruimte tussen de ramen is voorzien van een Trespa plaat in dezelfde kleur als de kunststof kozijnen.

Aan de binnenkant zijn de kozijnen afgewerkt met watervaste plinten die de klant in iedere gewenste kleur kan schilderen. Deze woning heeft binnen een week een compleet nieuwe uitstraling gekregen door de kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen Nunspeet

Kunststof kozijnen Nunspeet

In Nunspeet heeft KME BOUW EN KOZIJNEN weer een woning van kunststof kozijnen mogen voorzien.

Allereerst worden de oude kozijnen zorgvuldig verwijderd en nieuwe stelkozijnen geplaatst. Stelkozijnen zorgen ervoor dat de kunststof kozijnen een goede aansluiting hebben op de buitengevel en stevig vastgezet kunnen worden. Uiteraard worden de oude kozijnen netjes afgevoerd door KME BOUW EN KOZIJNEN.

De oude kozijnen met enkelglas bestonden uit 3 smalle ramen. In de nieuwe kunststof kozijnen is een groot vast raam en een smaller draai-kiepraam gezet. Uiteraard zijn de nieuwe kunststof kozijnen voorzien van HR++ glas voor een goede isolatiewaarde. Tevens vergroot het de wooncomfort en bespaart het kosten op de energierekening.

Kunststof kozijnen

De nieuwe kunststof kozijnen zijn door de klant in de gewenste kleur bestelt. Zoals u kunt zien op de foto is het ook mogelijk om de draaidelen in een andere kleur te laten uitvoeren. Ook de binnen- en buitenkant van het kozijn kan in een andere kleur gekozen worden.

De kozijnen op de foto zijn antraciet en de draaidelen structuur wit met een houtnerf.

Klik hier om alle kleuren te bekijken