Kunststof kozijnen Nunspeet

Kunststof kozijnen Nunspeet

KME BOUW EN KOZIJNEN mocht in Nunspeet een volledig huis voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en deuren. Op de bovenverdieping zijn tevens elektrische rolluiken geïnstalleerd en alle ramen zijn voorzien van inzethorren.

Zorgvuldig worden de houten kozijnen verwijderd. Door deze eerst in te zagen is het kozijn makkelijker te verwijderen, waardoor er minder kans is op beschadigingen aan de muur. De oude kozijnen en het overige bouwafval wordt door KME BOUW EN KOZIJNEN afgevoerd.

Voor de werkzaamheden op de bovenverdieping maakt KME BOUW EN KOZIJNEN gebruik van een steiger. Dit is niet alleen veiliger werken voor de timmermannen, met slecht weer kan er een zeil gespannen worden die de meeste regen buiten houdt.

De klanten hebben op de slaapkamer een draai-kiepraam dat naar binnen toe open gaat. Hier is bewust voor gekozen, omdat er aan de buitenzijde een rolluik geplaatst is. Zo kan het kunststof raam ook open gezet worden als het rolluik gesloten is. Uiteraard is het mogelijk om de draaidelen naar buiten draaiend te bestellen.

De kunststof kozijnen zijn voorzien van HR++ glas. HR++ glas heeft een betere isolatiewaarde als dubbel glas. HR++ glas is dikker en anders dan bij dubbel glas is de spouw met edelgas gevuld. Bij dubbel glas is dit gevuld met lucht. Door het plaatsen van kunststof kozijnen met HR++ glas kunt u in aanmerking komen voor de duurzaamheidssubsidie van de overheid.

Slaapkamerraam buitenaanzicht
Rolluik
Badkamerraam buitenaanzicht
Badkamerraam binnen aanzicht

De draaidelen zijn naar wens van de klant van een andere kleur voorzien als de rest van het kunststof kozijn. Zo heeft deze klant gekozen voor een wit kozijn met houtnerf en zijn de draaidelen in antraciet uitgevoerd evenals de deuren van de benedenverdieping.

Oude entree
Nieuwe entree
Oude achterdeur
Nieuwe achterdeur

In de kunststof voor- en achterdeur zijn gelijk sluitende cilinders geplaatst. Deze kunnen dus met dezelfde sleutel worden geopend en afgesloten. KME BOUW EN KOZIJNEN plaatst altijd SKG-gecertificeerde sloten. Voor sloten met een SKG-certificaat geldt in de regel dat ze gezien worden als de beste beveiliging tegen inbraken.

“Alle kozijnen in ons huis laten vervangen door KME, Johan is een echt professional, houdt zich goed aan zijn afspraken en werkt heel netjes. Aanrader!”